2022. december 10.


A Magyar Telekom kétmillió forintos adománnyal segíti a Dél-Pesti Kórházat / 2009.07.20.

A Magyar Telekom közel kétmillió forintos adományban részesítette A Szív Hangja Közhasznú Alapítványt "A Magyar Telekom Hozzáad" program keretében. Az 1 960 000 forint összegű adományból az alapítvány két darab pulzoximéterrel látja el a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházat.

A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány "A Magyar Telekom Hozzáad" program kuratóriumának döntése alapján részesült az adományban. Az adományt jelképező csekket Kapitány Zoltán, a Magyar Telekom Márkamenedzsment és társadalmi szerepvállalás osztályának vezetője ma adta át az alapítvány képviselőjének.

A Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház az ország egyik kiemelt egészségügyi intézménye, amely az év minden napján ügyeletet tart, így működéséhez nélkülözhetetlenek a legkorszerűbb orvosi eszközök és műszerek. A pulzoximéter a vér oxigénszintjének ellenőrzésére szolgáló korszerű életmentő műszer, amely jelentősen megnöveli az életben maradás esélyét a legkritikusabb esetekben is. A több ellenőrző funkcióval is rendelkező készülék alkalmazásával a maradandó egészségkárosodások minimális szintre csökkenthetők.

A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány 2002 óta működik. Céljai között szerepel a gyógyításban, az egészség megőrzésében, visszaszerzésében, a betegségek megelőzésében és az egészségügyi rehabilitációs tevékenységben való közreműködés mind technikai, mind anyagi segítségnyújtással. Kiemelt programja, hogy hozzájáruljon hazai kórházak műszerezettségének fejlesztéséhez, a szociálisan és egészségügyileg rászorult személyek helyzetének javítása érdekében. Ennek keretében évente 6-8 életmentő orvosi műszert szerez be a hazai kórházak részére, az elnyert támogatásoknak köszönhetően.

Az alapítvány emellett számos szociális intézményt és szociálisan hátrányos helyzetben lévő családot támogat folyamatosan élelmiszerrel, ruházattal, gyógyszerrel és más alapvető szükségleti cikkekkel.

Vissza az előző oldalra

Támogatóink:

BGA logo

chio logo happybox logo sca logo cleaner logo ghibli logo naturprodukt logo smith logo classic farm logo hankook logo bunge logo cegajanlat logo tork logo richter gedeon logo ghibli logo souldrops logo chenpatika logo