2022. december 10.


Újabb műszer adomány a Dél- Pesti Jahn Ferenc Kórház részére.

A Jáhn Ferenc Kórház Intenzív Osztálya, a Sürgősségi Osztály valamint a II-es Belgyógyászati Osztály részére vásárolt műszerek 2010. június 14.-én kerültek átadásra a " A Szív Hangja Alapítvány " jóvoltából. A három darab pulzoximéter a vér oxigénszintjének ellenőrzésére szolgáló korszerű életmentő műszer, amely jelentősen megnöveli az életben maradás esélyét a legkritikusabb esetekben is.

burberry outlet

A több ellenőrző funkcióval is rendelkező készülék alkalmazásával a maradandó egészségkárosodások minimális szintre csökkenthetők. Az ünnepélyesen megrendezett műszer átadásra a Jahn Ferenc Kórház tanácstermében került sor melyen részt vett a kórház vezetősége: Dr. Gerő Gábor főigazgató, Dr. Lehoczky Péter orvosigazgató valamint az osztályos orvosok.

Dr. Lehoczky Péter köszönetét fejezte ki a " A Szív Hangja Közhasznú Alapítványnak" hogy immár hatodik alakalommal segítette a kórházat életmentő orvosi műszerekkel. A Jáhn Ferenc Kórház az orvosi műszerek mellett, műtős valamit orvosi vizsgáló kesztyűket is kapott az Alapítványtól.

omega replica watches

Vissza az előző oldalra

Támogatóink:

BGA logo

chio logo happybox logo sca logo cleaner logo ghibli logo naturprodukt logo smith logo classic farm logo hankook logo bunge logo cegajanlat logo tork logo richter gedeon logo ghibli logo souldrops logo chenpatika logo