2020. június 03.

Immár 5. alkalommal adományozott orvosi műszert a Jahn Ferenc Délpesti Kórháznak a " A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány "

Az "A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány" Kuratóriumának döntése ismét a Jahn Ferenc Délpesti Kórházra esett mivel az ország egyik kiemelt egészségügyi intézménye, amely az év minden napján ügyeletet tart, így működéséhez nélkülözhetetlenek a legkorszerűbb orvosi eszközök és műszerek.

A kórház részére megvásárolt pulzoximéterek a vér oxigénszintjének ellenőrzésére szolgáló korszerű életmentő műszerek, mely jelentősen megnövelik az életben maradás esélyét a legkritikusabb esetekben is.

A több ellenőrző funkcióval is rendelkező készülékek alkalmazásával a maradandó egészségkárosodások minimális szintre csökkenthetők. A megvásárolt 2 db pulzoximéter tartozékaival a kórház Intenzív, valamint a Coronari őrzőbe került. Az átadás alkalmával rendezett sajtótájékoztatón részt vett a kórház vezetősége: Dr. Gerő Gábor főigazgató úr, Dr. Lehoczky Péter orvos- igazgató, Dr. Vándor László osztályvezető főorvos. Valamint az Alapítvány fő támogatója a Magyar Telekom Nyrt.

High Heel Shoes For Men

Vissza az előző oldalra

chio logo happybox logo sca logo cleaner logo ghibli logo naturprodukt logo smith logo hankook logo bunge logo cegajanlat logo ghibli logo