2020. január 23.

Immár 5. alkalommal adományozott orvosi műszert a Jahn Ferenc Délpesti Kórháznak a " A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány "

Az "A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány" Kuratóriumának döntése ismét a Jahn Ferenc Délpesti Kórházra esett mivel az ország egyik kiemelt egészségügyi intézménye, amely az év minden napján ügyeletet tart, így működéséhez nélkülözhetetlenek a legkorszerűbb orvosi eszközök és műszerek.

A kórház részére megvásárolt pulzoximéterek a vér oxigénszintjének ellenőrzésére szolgáló korszerű életmentő műszerek, mely jelentősen megnövelik az életben maradás esélyét a legkritikusabb esetekben is.

A több ellenőrző funkcióval is rendelkező készülékek alkalmazásával a maradandó egészségkárosodások minimális szintre csökkenthetők. A megvásárolt 2 db pulzoximéter tartozékaival a kórház Intenzív, valamint a Coronari őrzőbe került. Az átadás alkalmával rendezett sajtótájékoztatón részt vett a kórház vezetősége: Dr. Gerő Gábor főigazgató úr, Dr. Lehoczky Péter orvos- igazgató, Dr. Vándor László osztályvezető főorvos. Valamint az Alapítvány fő támogatója a Magyar Telekom Nyrt.

Vissza az előző oldalra

chio logo happybox logo sca logo cleaner logo ghibli logo naturprodukt logo smith logo hankook logo bunge logo cegajanlat logo ghibli logo