2022. december 10.


A Heim Pál Gyermekkórház részére 4 db Vérnyomásmérő Holtermonitor került átadásra.

Immár 3. alakalommal vásárolt orvosi műszereket a " A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány " a Heim Pál Gyermekkórháznak. Az ünnepélyes műszer átadásra 2009. április 20.-án került sor a VII. emeleti előadóteremben. Az sajtótájékoztatón részt vett a kórház vezetősége: Dr. Harmat György főigazgató főorvos, Prof. Dr. Czinner Antal, Dr. Fekete Ferenc osztályvezető főorvos.

A Belgyógyászati osztály részére 4 db Vérnyomásmérő Holtermonitor nagyban megkönnyíti az osztályon dolgozó orvosok, mind a kis betegek helyzetét. Ezekkel a készülékekkel lehetséges akár 48 órán át folyamatos vérnyomás monitorozás mely lehetővé teszi, hogy 20-30 perces időközönként a gyerekek napi aktivitása mellett és éjszakai alvás idején is mérje a vérnyomást, anélkül hogy a gyermek nyugalmát megzavarná.

A monitor korlátlan ideig 600 mérést képes tárolni nem -felejtő memóriájában. A felhasználóbarát szoftver segítségével a készülék rugalmasan programozható, soros optikai kábellel bármilyen számítógéphez csatlakoztatható. Lehetőség van a letöltött adatok megjelenítésére, sokoldalú elemzésére, és teljes jelentés készítésére.

iwc-replica.copybreguet.com iwc replica

Dior Replica Handbags replicahandbagssales

Vissza az előző oldalra

Támogatóink:

BGA logo

chio logo happybox logo sca logo cleaner logo ghibli logo naturprodukt logo smith logo classic farm logo hankook logo bunge logo cegajanlat logo tork logo richter gedeon logo ghibli logo souldrops logo chenpatika logo