2021. szeptember 21.

A Heim Pál Gyermekkórház részére 4 db Vérnyomásmérő Holtermonitor került átadásra.

Immár 3. alakalommal vásárolt orvosi műszereket a " A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány " a Heim Pál Gyermekkórháznak. Az ünnepélyes műszer átadásra 2009. április 20.-án került sor a VII. emeleti előadóteremben. Az sajtótájékoztatón részt vett a kórház vezetősége: Dr. Harmat György főigazgató főorvos, Prof. Dr. Czinner Antal, Dr. Fekete Ferenc osztályvezető főorvos.

A Belgyógyászati osztály részére 4 db Vérnyomásmérő Holtermonitor nagyban megkönnyíti az osztályon dolgozó orvosok, mind a kis betegek helyzetét. Ezekkel a készülékekkel lehetséges akár 48 órán át folyamatos vérnyomás monitorozás mely lehetővé teszi, hogy 20-30 perces időközönként a gyerekek napi aktivitása mellett és éjszakai alvás idején is mérje a vérnyomást, anélkül hogy a gyermek nyugalmát megzavarná.

A monitor korlátlan ideig 600 mérést képes tárolni nem -felejtő memóriájában. A felhasználóbarát szoftver segítségével a készülék rugalmasan programozható, soros optikai kábellel bármilyen számítógéphez csatlakoztatható. Lehetőség van a letöltött adatok megjelenítésére, sokoldalú elemzésére, és teljes jelentés készítésére.

iwc-replica.copybreguet.com iwc replica

Vissza az előző oldalra

chio logo happybox logo sca logo cleaner logo ghibli logo naturprodukt logo smith logo hankook logo bunge logo cegajanlat logo ghibli logo