2020. június 03.

2012.01.16-án negyedik alkalommal 2 db műszerrel fejlesztette a „A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány” a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet műszerparkját.

Az ünnepélyes keretek között átadott Cardioserv szinkron defibrillátor a felnőtt sürgősségi osztály részére került, valamint a Kórház Gyermekszív Központja is újabb adományban részesült, a gyermek osztály részére 1 db Gyógyszer adagoló pumpa került átadásra.

A „A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány” a Gottsegen György Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjával 2005 óta működik együtt. Az együttműködésnek köszönhetően korábban már a  Gyermekszív Központ 2 db EKG készüléket, 1 db defibrillátort, valamint 1 db infúziós pumpát kapott az alapítványtól.

Dr. Ofner Péter a kórház főigazgató főorvosa köszönetét fejezte ki Dr. Szatmári András szakmai főigazgató helyettessel a „A Szív Hangja Közhasznú Alapítványtól” kapott újabb adományokért, és remélik hogy a közeljövőben is számíthatnak az alapítvány segítségére.

Height Increasing Shoes

Média  >>>

Vissza az előző oldalra

chio logo happybox logo sca logo cleaner logo ghibli logo naturprodukt logo smith logo hankook logo bunge logo cegajanlat logo ghibli logo