2018. június 24. vasárnap

16 éve a magyar egészségügyért, betegekért!

A " A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány " Közhasznú Szervezet. Az Alapítványt 2002. november 13- án jegyezte be a bíróság. A " A Szív Hangja Közhasznú Alapítványt " az Alapító azzal a szándékkal hozta létre, hogy Hazánkban minden rászoruló egyént, közösséget és intézményt támogasson.

2002. november 13-án a Fővárosi Bíróság, a Legfőbb Ügyészség jóváhagyásával az Alapítványt közhasznú szervezetté nyilvánította. Ennek megfelelően közhasznú tevékenységünk során olyan feladatokat látunk el, amelyről más állami szervnek, vagy önkormányzatnak kellene gondoskodnia. Több fővárosi és vidéki önkormányzat kezelésében lévő kórházzal kötöttünk együttműködési megállapodást, hogy segítsük munkájukat, és a betegek gyógyulását. Több millió forinttal támogatjuk azon egészségügyi intézményeket, amelyek műszer vagy egyéb orvosi diagnosztikai eszközök megvásárlását kérik tőlünk.

Mindemellett a " A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány " rendszeresen segíti a szociálisan és egészségügyileg rászorult személyeket, közösségeket. A 3 fős Kuratóriumi Bizottság a beérkezett kérelmeket a kuratóriumi üléseken bírálja el.

Céljaink

A " A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány " 2002 óta működik. Kiemelt programunk, hogy hozzájáruljunk a hazai kórházak műszerezettségének fejlesztéséhez, valamint a szociálisan és egészségügyileg rászorult személyek helyzetének javításához . Ennek keretében évente 8-10 db életmentő orvosi műszert vásárolunk meg annak köszönhetően, hogy hányan vállalják fel társadalmi szerepvállalásukat, illetve hány pályázatot nyer el alapítványunk. A " A Szív Hangja Közhasznú Alapítvány " emellett számos szociális intézményt és szociálisan hátrányos helyzetben lévő családot támogat folyamatosan élelmiszerrel, ruházattal, gyógyszerrel és más a napi élethez nélkülözhetetlen eszközökkel, alapvető szükségleti cikkekkel. Továbbá céljaink között szerepel, hogy az elemi károk sújtotta területen élők életkörülményein javítsunk valamint, hogy az alapítványunk a segítő munkáját a határon túra is kiterjessze.

Kedves Támogatónk!

Köszönjük, hogy megtisztel bennünket figyelmével, és elolvassa az Alapítványunkkal kapcsolatos híreket.

Szeretnénk ezúton is arról tájékoztatni, hogy a "A Szív Hangja Alapítvány a Beteg Gyermekekért, a Fogyatékosokért, a Rászorultakért" a 2018. május 25-én életbe lépő egységes uniós szabályozás (GDPR) előírásainak megfelelően kezeli és tárolja adatait; honlapunk egy biztonságos kapcsolatot biztosító felület.

Amennyiben elérhetőségeit érintő változást szeretne felénk jelezni, vagy nem kívánná munkánkat a továbbiakban támogatni, kérjük, hogy jelezze azt elérhetőségeink valamelyikén. Természetesen bízunk benne, hogy a jövőben is támogatóink között tisztelhetjük. Honlapunkon továbbra is figyelemmel kísérheti munkánkat.

Köszönjük bizalmát.

Budapest, 2018. május 25.

az Alapítvány Kuratóriuma

chio logo happybox logo sca logo cleaner logo ghibli logo naturprodukt logo smith logo hankook logo bunge logo cegajanlat logo ghibli logo